בלנד עשיר של ענבי טמפרניו גרנאצ'ה ומזואלו שגדלו בכרמים מובחרות באיזור היין המפורסם- ריוחה. הענבים נבצרים, עוברים מעיכה עדינה ביקב ומתחילים תסיסה במיכלי נירוסטה. לאחר התסיסה היין עובר שיקוע ומועבר להתיישנות של 18 חודשים בחביות עץ אלון, מה שמוסיף למורכבות היין ולהעשרת הטעמים המתובלים. היין מבוקבק ומתיישן עוד כשנה בבקבוק טרם יציאתו לשוק. ליין גוף מלא, טעמים עשירים של פירות שחורים משולבים בתבלינים חמים, וניל, פלפל שחור, ליקריץ ואגוז מוסקט.